Werkwijze

Start

Gezamenlijk bespreken we wat de wensen en eisen zijn voor een (nieuw of aan te passen) logo, huisstijl en/of website, en welke mogelijkheden er zijn. Aan de hand daarvan maken we afspraken over budget en deadlines.

 

Ontwerpen

Vervolgens ga ik aan de slag. Bij een nieuw te ontwerpen logo of website begin ik met wat schetsen, zodat ik al gauw een beeld kan geven van de verschillende ideeën die ik heb. Deze leg ik voor, en met de feedback die ik krijg ga ik weer verder. Op deze manier zorg ik ervoor dat het resultaat uiteindelijk is zoals je het verwachtte.

 

Maken

Als je gekozen hebt voor een bepaald ontwerp, werk ik dit verder uit.

Voor een logo/huisstijl zal ik de drukklare bestanden verzorgen, zodat er briefpapier, visitekaartjes, enveloppen enzovoort gedrukt kunnen worden. Ik kan ook de drukwerkbegeleiding op me nemen, dit kan deel uitmaken van de afspraken die we maken.

Voor een website begint nu het daadwerkelijke ontwikkelen. Uiteraard wordt de website na het bouwen goed getest, en pas als we 100% tevreden zijn zal de website online gezet worden.

 

Onderhouden

Websites maak ik graag met een content management systeem, waarmee je zelf de inhoud van de site up to date kunt houden. Wil je dat ik dat doe? Dat is uiteraard ook mogelijk.

 

Evalueren

Als de opdracht is afgerond, wil ik graag bespreken hoe je de samenwerking hebt ervaren en waar ik nog kan verbeteren.

 

Logo

Een logo is één van de belangrijkste onderdelen van “het gezicht” van je bedrijf. Je wilt goed herkenbaar zijn, en de juiste uitstraling te hebben? Dan moet je er goed over nadenken hoe je het logo wilt vormgeven. Kleurgebruik en vormen spelen hierin de hoofdrol.

 

Huisstijl

Je wilt met de huisstijl uitstralen waar je bedrijf voor staat. Verzorgd uitziend briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, rapportages, with compliments kaartjes, e-mail signatures enzovoort zijn letterlijk de visitekaartjes van je bedrijf. Belangrijk genoeg dus om hier aandacht aan te besteden.

 

Website

Wil je je bedrijf ook online presenteren? Een mooie website is onmisbaar voor een bedrijf dat een product of boodschap over het voetlicht wil brengen. Studio van Zwet is ervaren in online communicatie.